Свакодневни живот особа изузетно ниског раста у Србији - Ахондроплазија Србија
лого

Свакодневни живот особа изузетно ниског раста у Србији

marina, vesna, milan

Пред сам крај данашњег дана сазнали смо изненађујућу добру вест, која нас је све обрадовала. Као што смо више пута споменули, октобар је месец ширења свести о особама изузетно ниског раста. Поред тога, ми сад за викенд у Сомбору (од 20. до 22. 10.) организујемо скуп особа изузетно ниског раста из читаве Србије поводом нашег Светског дана. А које је то добра вест, коју смо вечерас сазнали и која нас је све обрадовала прочитајте у даљем тексту…

Особе ниског раста кроз документарну тв причу

У среду, 18. октобра, са почетком у 15.20 часова имаћете прилику да у емисији “Лице правде” (УНА ТВ) погледате инспиративну причу о свакодневном животу особа изузетно ниског раста и њихових породица у Србији.

Ауторка овог фантастичног прилога је новинарка Катарина Петровић, за коју сте засигурно чули уколико сте љубитељ/ка документарних филмова. У својој каријери била је део некадашњег Вајс Србија креативног тима. Катарина је са својим феноменалним причама успела да узбурка и потресе јавност широм Србије.

О животу особа изузетно ниског раста у Србији говориће:

Више о емисији “Лице ПРАВДЕ”

Нова сезона истраживачко – документрне емисије “Лице правде” у Србији је стартовала 13. септембра и емитује се сваке среде у 15.20 часова на УНА телевизији.

Пред сам почетак нове сезоне, ауторка и водитељка ове изузетно популарне емисије Ивана Параџиковић је рекла како је њеном тиму као и њој жеља да у мору брзих вести и хиперпродукције гледаоци ипак мало застану и размисле о томе шта конзумирају.

Пројекат “АХОНДРОПЛАЗИЈА ИНФО” подржан је на основу конкурса за суфинансирање пројеката медијских садржаја из области јавног информисања Града Сомбора. Мишљење које је изнето у овом чланку је мишљење редакције информативног портала AHONDROPLAZIJASRBIJA.ORG.RS. Оно не представља нужно и мишљење Града Сомбора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Пријави се за наше најновије вести

Назив медија: AHONDROPLAZIJASRBIJA.ORG.RS
Регистарски број: IN001293.
Податак о издавачу медија односно о пружаоцу медијске услуге:
Пословно име: Ахондроплазија Србија
Матични број: 08820287
Седиште: Пере Сегединца 1/а, Сомбор Сомбор, Србија
Податак о језику на коме се медиј издаје, односно на коме се пружа медијска услуга: Српски
Форма медија: Самостална електронска издања интернет портали
Интернет адреса:  www.ahondroplazijasrbija.org.rs
Податак о одговорном уреднику медија:
Име и презиме: Милан Граховац

Подели ову страницу на својим мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skip to content