Граховац: "За Сомбор - БАШ ПО МЕРИ" добио вредну донацију!
лого

Граховац: Пројекат “За Сомбор – БАШ ПО МЕРИ” подржан изузетно значајном донацијом

Граховац: Пројекат “За Сомбор – БАШ ПО МЕРИ” подржан изузетно значајном донацијом

Велукс Србија донирала удружење Ахондроплазија Србија

Компанија Велукс Србија д.о.о. (Velux Srbija d.o.o.), која је увозник и дистрибутер VELUX кровних прозора, опшивки и опреме за заштиту од сунца и топлоте, подржала је пројекат “За Сомбор – Баш по мери” изузетно вредном донацијом у виду нових кровних прозора, опшивки и телескопском шипком.

Ово је важан корак напред за Национално удружење особа изузетно ниског раста “Ахондроплазија Србија” и њене партнере у адаптацији инклузивног простора у Сомбору.

“Добијеном донацијом решићемо кључни проблем, а то је проблем прокишњавања, које нас прати од самог старта усељења у објекат. Стари кровни прозори су били дотрајали и готово 100% нефункционални. Такав објекат смо запримили и обећали смо себи да ћемо овај и наредне проблеме који су пред нама успешно решити. Уградњом нове столарије, сваки наредни корак биће нам знатно лакши, јер је било сулудо радити нешто изнутра док се не реши санација кровне столарије и дела крова”, истакао је Милан Граховац, председник удружења.

Граховац је нагласио да сем што је удружење добило веома значајну донацију од стране компаније Велукс Србија д.о.о., добило је нешто што је много важније, а то је искрен и пријатељски однос са људима из менаџмента компаније, који ћемо чувати и неговати.

“Још једном се захваљујемо менаџменту компаније Велукс Србија д.о.о. и позивамо све друштвено одговорне компаније да нас подрже у нашем настојању да кроз један овакав јединствен инклузиван простор у Сомбору, са фокусом на приступачност и доступност, унапредимо и побољшамо положај свих особа са инвалидитетом”, рекао је Граховац.

Пројекат “За Сомбор – Баш по мери” је иницијатива Националног удружења особа изузетно ниског раста “Ахондроплазија Србија” и њених партнера да се у Сомбору адаптира инклузивни простор за све грађане, посебно за особе са инвалидитетом.

У простору се планира да се организују различите активности и програми, као што су креативне радионице, едукативне презентације и културни догађаји, као и да се омогући приступ особама са инвалидитетом различитим услугама и ресурсима.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Пријави се за наше најновије вести

Назив медија: AHONDROPLAZIJASRBIJA.ORG.RS
Регистарски број: IN001293.
Податак о издавачу медија односно о пружаоцу медијске услуге:
Пословно име: Ахондроплазија Србија
Матични број: 08820287
Седиште: Пере Сегединца 1/а, Сомбор Сомбор, Србија
Податак о језику на коме се медиј издаје, односно на коме се пружа медијска услуга: Српски
Форма медија: Самостална електронска издања интернет портали
Интернет адреса:  www.ahondroplazijasrbija.org.rs
Податак о одговорном уреднику медија:
Име и презиме: Милан Граховац

Подели ову страницу на својим мрежама

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Skip to content